Tom Dumoulin, the Pink Giant in de Giro

Giant Dumoulin Pink TCR 1 (Foto Giant Bicycles)Tom Dumoulin, kan voortaan door het leven als " The Pink Giant". Want Dumoulin, bekend als tijdritspecialist, heeft de Giro op zijn naam geschreven. Hoewel hij in de bergen goed mee komt heeft hij deze overwinning in de Ronde van Italië vooral te danken aan zijn uitstekende tijdritten. Deze tijdritten rijdt hij op zijn favoriete tijdritfiets, de Giant Trinity Advanced Pro  TT. De overige ritten reed hij op de Giant TCR Advanced SL van zijn team Sunweb. 

Lees meer...

Vergelijk racefietsen, framesets, wielsets, groepsets

Lezyne op de markt met 3 GPS fietscomputers

Lezyne GPS SuperGPS2b gridLezyne introduceerde deze week drie mooie fietscomputers met GPS. Het merk Lezyne gaat voor “Engineered design” en doet met het ontwerp van de 3 fietscomputers dit image eer aan. De apparaten zien er mooi en strak uit en passen in de stijl van alle andere Lezyne fietsaccessoires. De 3 computers communiceren met de smartphone en daarom introduceerde Lezyne tegelijk met de 3 fietscomputer ook een website en de ALLY App om alle gereden ritten- en trainingsinformatie terug te zien en te bewaren. Er is een Mini GPS, een Power GPS en een Super GPS. De prijzen bevinden zich tussen de €139,- en de €199,-.

Lezyne GPS MiniGPSSE gridLezyne Mini GPS

De Lezyne Mini GPS is de kleinste GPS computer ter wereld. Het apparaat kan 100 uur aan data opslaan, kan 10 uur standbye blijven. De basisfuncties zoals tijd, afstand, snelheid, gemiddelde, stijging, hoogte en temperatuur zijn aanwezig. Het stevige aluminium apparaatje weegt slechts 30 gram. De adviesprijs van de Lezyne Mini GPS is € 139,-.

 

Lezyne GPS PowerGPS2b grid

Lezyne Power GPS

De Lezynze Power GPS is groter en steviger. De GPS bevat dezelfde functies maar communiceert via Bluetooth® Smart met iOS en Android apparaten. Hartslag en cadans zijn extra functies. Het groter, gaat met 22 uur langer mee en kan meer (200) uur aan data opslaan. De adviesprijs van de Lezyne Power GPS is € 169,-.

 

Lezyne GPS SuperGPS2b grid

Lezyne SUPER GPS

De lezyne Super GPS nog groter en uitgebreider en kan ook communiceren met ANT+. Deze Super GPS kan zelfs 400 uur data opslaan. De adviesprijs van de Lezyne Super GPS is € 199,-