Alexander Kristoff wint 21e Touretappe op Colnago

de Colnago van Alexander KristoffAlexander Kristoff won de 21e etappe van de Tour de France 2018 op zijn Colnago. Zijn ploeg UAE-Team Emirates wordt gesponsord door Colnago. De Colnago van Alexander Kristoff is afgemonteerd met Campagnolo en Campagnolo wielen.. Bekijk hier de Colnago van Alexander Kristoff.

Vergelijk racefietsen, framesets, wielsets, groepsets

Hartslagmeting met polsband raakt ingebeurgerd

tomtomcardioDankzij een vinding van Philips zijn er het laatste jaar diverse hartslagmeters met polsband op de markt gekomen. Goed nieuws voor de mensen die een hekel hebben aan strakke borstbanden die knellen, slecht contact maken of irriteren bij de BH. De polsbanden bevatten en led die op een nauwkeurige manier de hartslag meet. Bij sommige modellen wordt het met Bluetooth aan een fietscomputer of GSM doorgegeven via bluetooth of ANT+ maar soms ook driect op de polsband getoond. 

 

 

Merken als Mio, TomTom, Fitbit, Withings en Garmin wagen zich al aan deze technologie. Modellen zijn de Fitbit Surge (en losse Charge band) , de Garmin Forrunner 225, de Mio Alpha (en losse banden Vélo en Link), de Withings Pulse en de TomTom Cardio. 

 Garmin Forerunner 225withingspulse2

mioalphafitbutsurge

 mioFuse