Kristoff wint 1e Etappe Tour 2020 op Colnago

De Teamfiets van Alexander KristoffAlexander Kristoff heeft de eerste etappe van de Tour 2020 gewonnen op zijn Colnago. Zijn ploeg UAE Emirates heeft Colnago als teamfiets. De fietsen van UAE Emirates zijn afgemonteerd met Campagnolo Super Record. Bekijk hier de teambike van Alexander Kristoff 

Vergelijk racefietsen, framesets, wielsets, groepsets

Garmin kondigt VivoActive Smartwatch met sportapps aan

garmin vivoactiveOp de CES2015 introduceerde Garmin deze week de Ultradunne GPS-smartwatch met nuttige sportapps. Het horloge bevat een in zonlicht afleesbaar kleurentouchscreen en een aantal handige sport-apps met GPS en bewegingstracker voor hardlopen, fietsen, golfen en zwemmen. Het horloge communiceert met je smartphone maar kan ook standalone functioneren.

 

Garmin ViviActive Sporthorloge

De Garmin VivoActive Smartwatch is met 8 mm relatief dun en de batterij gaat in tegenstelling tot andere sporthorloges wel 3 weken mee.  Bij gebruik van de GPS wordt dit terug gebracht tot 10 uur, lang genoeg voor een lange fietstocht natuurlijk.

sportappsGeïntegreerde sportapps in de Garmin VivoActive smartwatch

De Garmin Vivoactive beschikt over geïntegreerde sport-apps die ook nog statistieken bijhouden. Je kan kiezen uit apps met GPS-functie voor hardlopen, golfen en fietsen, plus zwemmen en activity-tracking. De fiets-app met GPS-functie meet tijd, afstand, snelheid en calorieën en is compatibel met sensoren voor snelheid, cadans en hartslag.

Door het horloge te koppelen aan je smartphone zie je ook inkomende oproepen, agendameldingen, e-mails, sms-berichten en meldingen van social media en andere mobiele apps. Het scherm is aanpasbaar met diverse wijzerplaat-designs, widgets en apps uit de Connect IQ™ store.

Test Garmin VivoActive

We hopen binnenkort een test te publiceren van deze trendy smartwatch van Garmin.