Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Alexander Evans Rijdt op een Cube afgemonteerd met Shimano en NEWMEN wielen. Bekijk hier de Cube teambike van INTERMARCHÉ - WANTY - GOBERT MATÉRIAUX.

De Cube LITENING C:68X van Alexander Evans

Daniel Felipe Martinez Poveda Rijdt op een Pinarello afgemonteerd met Shimano en Princeton/Shimano wielen. Bekijk hier de Pinarello teambike van INEOS GRENADIERS.

De Pinarello Dogma F12 van Daniel Felipe Martinez Poveda

Niklas Eg Rijdt op een Trek afgemonteerd met SRAM en Bontrager wielen. Bekijk hier de Trek teambike van TREK - SEGAFREDO.

De Trek Madone van Niklas Eg

Dimitri Claeys Rijdt op een BMC afgemonteerd met Shimano met Ceramic Speed en Hunt wielen. Bekijk hier de BMC teambike van TEAM QHUBEKA ASSOS.

De BMC Teammachine SLR01 van Dimitri Claeys

Sebastian Schönberger Rijdt op een KTM afgemonteerd met Shimano en DT Swiss wielen. Bekijk hier de KTM teambike van B&B HOTELS P/B KTM.

De KTM Revelator van Sebastian Schönberger

Pagina 1 van 159