Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Michael Schwarzmann Rijdt op een Specialized afgemonteerd met Shimano en Roval wielen. Bekijk hier de Specialized teambike van BORA - HANSGROHE.

De Specialized S-Works Tarmac SL7 van Michael Schwarzmann

Alessandro Covi Rijdt op een Colnago afgemonteerd met Campagnolo en Campagnolo wielen. Bekijk hier de Colnago teambike van UAE TEAM EMIRATES.

De Colnago V3RS van Alessandro Covi

Nikias Arndt Rijdt op een Scott afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Scott teambike van TEAM DSM.

De Scott Addict RC van Nikias Arndt

Josef Černý Rijdt op een Specialized afgemonteerd met Shimano en Roval wielen. Bekijk hier de Specialized teambike van DECEUNINCK - QUICK-STEP.

De Specialized S-Works Tarmac SL7 van Josef Černý

Amalie Dideriksen Rijdt op een Trek afgemonteerd met SRAM en Bontrager wielen. Bekijk hier de Trek teambike van TREK - SEGAFREDO (WMN).

De Trek Madone van Amalie Dideriksen

Pagina 1 van 159