Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Yukiya Arashiro Rijdt op een Merida afgemonteerd met Shimano en Vision wielen. Bekijk hier de Merida teambike van BAHRAIN VICTORIOUS.

De Merida Reacto van Yukiya Arashiro

Jérémy Lecroq Rijdt op een KTM afgemonteerd met Shimano en DT Swiss wielen. Bekijk hier de KTM teambike van B&B HOTELS P/B KTM.

De KTM Revelator van Jérémy Lecroq

Steven Kruijswijk Rijdt op een Cervélo afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Cervélo teambike van JUMBO-VISMA.

De Cervélo S5 van Steven Kruijswijk

Rein Taaramäe Rijdt op een Cube afgemonteerd met Shimano en NEWMEN wielen. Bekijk hier de Cube teambike van INTERMARCHÉ - WANTY - GOBERT MATÉRIAUX.

De Cube LITENING C:68X van Rein Taaramäe

Trixi Worrack Rijdt op een Trek afgemonteerd met SRAM en Bontrager wielen. Bekijk hier de Trek teambike van TREK - SEGAFREDO (WMN).

De Trek Madone van Trixi Worrack

Pagina 1 van 159