Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Abner González Rivera Rijdt op een Canyon afgemonteerd met SRAM en Zipp wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van MOVISTAR TEAM.

De Canyon Aeroad CFR van Abner González Rivera

Clément Davy Rijdt op een Lapierre afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Lapierre teambike van GROUPAMA - FDJ.

De Lapierre Xelius LS van Clément Davy

Joris Nieuwenhuis Rijdt op een Scott afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Scott teambike van TEAM DSM.

De Scott Addict RC van Joris Nieuwenhuis

Piet Allegaert Rijdt op een De Rosa afgemonteerd met Campagnolo en Fulcrum wielen. Bekijk hier de De Rosa teambike van COFIDIS.

De De Rosa Merak van Piet Allegaert

Andreas Stokbro Nielsen Rijdt op een BMC afgemonteerd met Shimano met Ceramic Speed en Hunt wielen. Bekijk hier de BMC teambike van TEAM QHUBEKA ASSOS.

De BMC Teammachine SLR01 van Andreas Stokbro Nielsen

Pagina 1 van 159