Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Fred Wright Rijdt op een Merida afgemonteerd met Shimano en Vision wielen. Bekijk hier de Merida teambike van BAHRAIN VICTORIOUS.

De Merida Reacto van Fred Wright

Silke Smulders Rijdt op een Ridley afgemonteerd met Campagnolo en Campagnolo wielen. Bekijk hier de Ridley teambike van LOTTO SOUDAL LADIES (WMN).

De Ridley Noah Fast van Silke Smulders

Vadim Pronskiy Rijdt op een Wilier afgemonteerd met Shimano en Corima wielen. Bekijk hier de Wilier teambike van ASTANA - PREMIER TECH.

De Wilier Filante SLR van Vadim Pronskiy

Jasha Sütterlin Rijdt op een Scott afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Scott teambike van TEAM DSM.

De Scott Addict RC van Jasha Sütterlin

Jean-Pierre Drucker Rijdt op een De Rosa afgemonteerd met Campagnolo en Fulcrum wielen. Bekijk hier de De Rosa teambike van COFIDIS.

De De Rosa Merak van Jean-Pierre Drucker

Pagina 1 van 159