Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Dylan Van Baarle Rijdt op een Pinarello afgemonteerd met Shimano en Princeton/Shimano wielen. Bekijk hier de Pinarello teambike van INEOS GRENADIERS.

De Pinarello Dogma F12 van Dylan Van Baarle

Einer Augusto Rubio Reyes Rijdt op een Canyon afgemonteerd met SRAM en Zipp wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van MOVISTAR TEAM.

De Canyon Aeroad CFR van Einer Augusto Rubio Reyes

Elizabeth Deignan Rijdt op een Trek afgemonteerd met SRAM en Bontrager wielen. Bekijk hier de Trek teambike van TREK - SEGAFREDO (WMN).

De Trek Madone van Elizabeth Deignan

Tim Merlier Rijdt op een Canyon afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van ALPECIN-FENIX.

De Canyon Aeroad CFR van Tim Merlier

Mathias Jørgensen Rijdt op een Canyon afgemonteerd met SRAM en Zipp wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van MOVISTAR TEAM.

De Canyon Aeroad CFR van Mathias Jørgensen

Pagina 1 van 159