Alexander Kristoff wint 21e Touretappe op Colnago

de Colnago van Alexander KristoffAlexander Kristoff won de 21e etappe van de Tour de France 2018 op zijn Colnago. Zijn ploeg UAE-Team Emirates wordt gesponsord door Colnago. De Colnago van Alexander Kristoff is afgemonteerd met Campagnolo en Campagnolo wielen.. Bekijk hier de Colnago van Alexander Kristoff.

Vergelijk racefietsen, framesets, wielsets, groepsets

Specialized komt met snelste Venge ooit

Specialized Venge2016De snelste fiets ter wereld? Met dat doel werd de nieuwe S-Works Venge 2016 ontwikkeld. De S-works Venge draagt de toevoeging VIAS vanwege het revolutionaire stuur. Kijkend naar het ontwerp zal het niet verbazen dat er vele uren in de windtunnel zijn doorgebracht. Volgens Specialized ben je met de nieuwe Venge over 40 km 2 minuten sneller dan op een Tarmac. En dat is winst. Marc Cavendish is al op de nieuwe Venge gesignaleerd en won er in een massasprint al de Touretappe naar Fougeres op.

SpecializedVenge2016 8

Specialized Venge 2016 recht uit windtunnel

Samen met de zero-drag remmen en de Aerofly VIAS cockpit moet de S -Works Venge VIAS de snelste fiets ter wereld zijn.

Zero Drag Remmen van de Specialized Venge

De zero-drag remmen in het frame geintegreerd en laten minimale ruimte over voor de wind. De voor- en achterrem zijn aan de achterzijde van de framebuizen gemonteerd daar waar concurrenten op hun aerobikes de voorrem nog wel eens aan de voorzijde hebbenz itten. Zero-drag noemt Specialized dit systeem want de wind heeft geen ruimte om tussen de buizen door te wervelen. 

SpecializedVenge2016 3De VIAS Cockpit van de Specialized Venge

De VIAS cockpit bevat een wing-stuur, zoals Specialized het noemt met Aerofly-handlebars. Het geheel bevast niet alleen een mooie stuurbocht maar ook een vlakke stuurpen die taps toeloopr en mooi met het frame is geïntegreerd.

 

SpecializedVenge2016 7