Alexander Kristoff wint 21e Touretappe op Colnago

de Colnago van Alexander KristoffAlexander Kristoff won de 21e etappe van de Tour de France 2018 op zijn Colnago. Zijn ploeg UAE-Team Emirates wordt gesponsord door Colnago. De Colnago van Alexander Kristoff is afgemonteerd met Campagnolo en Campagnolo wielen.. Bekijk hier de Colnago van Alexander Kristoff.

Tom Dumoulin wint 20e Touretappe op Giant

de Giant van Tom DumoulinTom Dumoulin won de 20e etappe van de Tour de France 2018 op zijn Giant. De tijdrit werd gereden op de Trinity. Team Sunweb wordt gesponsord door Giant. De Giant van Tom Dumoulin is afgemonteerd met Shimano en Giant wielen.. Bekijk hier de Giant van Tom Dumoulin.

Primoz Roglic wint 19e Touretappe op Bianchi

de Bianchi van Primoz RoglicPrimoz Roglic won de 19e etappe van de Tour de France 2018 op zijn Bianchi. zijn Team Lotto Jumbo wordt gesponsord door Bianchi. De Bianchi van Primoz Roglic is afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen.. Bekijk hier de Bianchi van Primoz Roglic.

Vergelijk racefietsen, framesets, wielsets, groepsets

Garmin kondigt VivoActive Smartwatch met sportapps aan

garmin vivoactiveOp de CES2015 introduceerde Garmin deze week de Ultradunne GPS-smartwatch met nuttige sportapps. Het horloge bevat een in zonlicht afleesbaar kleurentouchscreen en een aantal handige sport-apps met GPS en bewegingstracker voor hardlopen, fietsen, golfen en zwemmen. Het horloge communiceert met je smartphone maar kan ook standalone functioneren.

 

Garmin ViviActive Sporthorloge

De Garmin VivoActive Smartwatch is met 8 mm relatief dun en de batterij gaat in tegenstelling tot andere sporthorloges wel 3 weken mee.  Bij gebruik van de GPS wordt dit terug gebracht tot 10 uur, lang genoeg voor een lange fietstocht natuurlijk.

sportappsGeïntegreerde sportapps in de Garmin VivoActive smartwatch

De Garmin Vivoactive beschikt over geïntegreerde sport-apps die ook nog statistieken bijhouden. Je kan kiezen uit apps met GPS-functie voor hardlopen, golfen en fietsen, plus zwemmen en activity-tracking. De fiets-app met GPS-functie meet tijd, afstand, snelheid en calorieën en is compatibel met sensoren voor snelheid, cadans en hartslag.

Door het horloge te koppelen aan je smartphone zie je ook inkomende oproepen, agendameldingen, e-mails, sms-berichten en meldingen van social media en andere mobiele apps. Het scherm is aanpasbaar met diverse wijzerplaat-designs, widgets en apps uit de Connect IQ™ store.

Test Garmin VivoActive

We hopen binnenkort een test te publiceren van deze trendy smartwatch van Garmin.